Ventuze din sticla (cod V04)

  10 lei

   (Fix)

  Descriere

  Pret : 10 lei (Fix)
  Tip : Vanzare
  Data : februarie 9, 2024
  Starea : Nou

  Ventuze din sticla (cod V04)

  Descriere
  Ventuzele din sticla, terapeutice, sunt folosite in terapii alternative si au fost o practica traditionala în anumite culturi de secole, si sunt cupe mici, cu o gura neteda si rotunjita, folosite pentru a crea un vid parţial pe piele (de obicei prin utilizarea de foc)
  Producator: China.
  Specificatii
  Tip: Ventuze.
  Dimensiuni (diametru baza x inaltime):
  Dimensiunea 1: 4 x 5 cm.
  Dimensiunea 2: 5 x 6 cm.
  Dimensiunea 3: 5.5 x 8 cm.
  Dimensiunea 4: 7 x 9 cm.
  Dimensiunea 5: 7.5 x 10 cm.
  Ambalaj: 1 bucata.
  Se pot achizitiona la bucata, oricate bucati.
  Material: Sticla.
  Caracteristici speciale
  Ventuzele din sticla sunt testate si fabricate in conditii de siguranta. Sunt turnate din sticla groasa, securizata, cu toate suprafeţele netede şi rotunjite pentru a oferi cel mai mare confort şi siguranţă a pielii.
  Sticla groasa este buna in special in aplicarea ventuzelor cu flacara pentru a crea vid, sau pentru deplasarea lor de-a lungul corpului cu ajutorul unei creme sau lotiuni.
  Instructiuni de utilizare
  Ventuzele se sterilizeaza in prealabil cu alcool medicinal sau se spala sub jet de apa.
  Pentru aplicarea pe suprafata pielii este necesara incalzirea ventuzelor pentru cateva secunde, pentru a se produce vidul. Apoi aplicati-le pe zona dorita.
  Pentru incalzirea lor folositi vata cu alcool medicinal.
  Nu folositi alte lichide inflamabile!
  Benefecii:
  1. Ameliorarea durerilor musculare si articulare: Ventuzele din sticla terapeutice sunt folosite pentru a aplica o presiune negativa asupra pielii, ceea ce poate ajuta la relaxarea muschilor tensionati si la reducerea durerii musculare si a disconfortului articular. Prin crearea unui vid sub ventuza, aceasta atrage sangele si limfa catre zona tratata, ajutand la eliminarea substantelor toxice si la imbunatatirea circulatiei locale.
  2. Stimularea sistemului limfatic: Prin activarea fluxului limfatic, ventuzele din sticla pot contribui la eliminarea toxinelor si a deseurilor din tesuturi, sustinand astfel sistemul imunitar.
  3. Relaxare si reducerea stresului: tehnica de ventuzoterapie poate avea un efect relaxant si calmant, contribuind la reducerea stresului si anxietatii.
  4. Ameliorarea problemelor respiratorii: Unele terapii cu ventuze sunt aplicate in zona spatelui si a pieptului, ceea ce poate ajuta la ameliorarea problemelor respiratorii, precum tusea sau congestia nazala.
  5. Imbunatatirea aspectului pielii: Ventuzele din sticla pot fi folosite si în tratamente cosmetice, pentru a stimula circulatia sangelui si pentru a imbunatati aspectul pielii. De asemenea, se spune ca acestea pot reduce celulita.
  6. Ajutor in tratarea unor afecțiuni: ventuzele terapeutice pot fi utilizate ca metoda complementara in tratarea anumitor afectiuni, precum migrenele, artrita sau tulburarile digestive. 

  Contraindicatii
  Aceste instrumente nu sunt produse medicale.
  Nu sunt destinate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală.
  Cand nu sunteţi sigur dacă puteţi utiliza un produs, vă rugăm să consultaţi medicul dumneavoastră înainte de a-l utiliza.
  Atentie!
  Produsele care intra in contact direct cu pielea sau sangele nu pot fi returnate.

  Poti returna aceste produse doar daca nu le-ai utilizat/testat.

  Menționați sinonatur
  sino.ro când sunați la vânzător pentru a obține o ofertă bună

   

  Sfaturi de siguranță pentru afacere
  1. Folosiți o locație sigură pentru a vă întâlni cu vânzătorul
   Evitați tranzacțiile cu numerar
   Atenție la ofertele nerealiste
  Contact us
  Contact With Ad Owner

  Advertisement

  advertisment
  Top