Dispozitiv pentru electro-stimulare si electro-acupunctura GB-68A (cod E04)

  693 lei

   (Fix)

  Descriere

  Pret : 693 lei (Fix)
  Tip : Vanzare
  Data : februarie 6, 2024

  Dispozitiv pentru electro-stimulare si electro-acupunctura GB-68A (cod E04)

  Descriere
  Aparatul cu microcomputer pentru terapie GB-68A este un dispozitiv de intretinere de generatie noua, dezvoltat in baza teoriilor fizicii, bionicii, electro-biologiei, medicinei traditionale chineze (TCM) si a tehnologiei microelectronicii moderne, toate acestea combinate cu practica clinica.
  Este un aparat cu microcomputer pentru terapie si diagnostic. Ofera o localizare precisa a acu-punctelor si metode multifunctionale de masaj. Este usor de folosit.
  Producator: China
  Specificatii
  Frecventa: 1-365 Hz, 9.8 Hz-33.1 Hz.
  Temperatura normala de operare: 5-40 grade Celsius.
  Umiditate normala de operare: 80% RH.
  Temperatura depozitare si transport: -20-50 grade Celsius.
  Umiditate depozitare si transport: 10-95% RH.
  Greutate: 105 g.
  Dimensiuni (L x l x H): 180 x 60 x 25 mm
  Caracteristici speciale: dispozitivul are 2 capete interschimbabile
  Caracteristicile produsului:
  – 6 moduri specifice medicinei traditionale chineze: ventuze, acupunctura, scraping, masaj, ciocanire (hammering), terapie manipulativa (naprapathy – tratament neuro-musculo-scheletic).
  – 4 moduri integrate de recomandari (preii): Spate/picioare, modelare corporala, gat/umar, tensiune arteriala.
   

  Aria de tratament – este potrivit pentru o varietate de boli cronice si acute: tratament pentru artrita, periartrita, intinderi musculare, dureri la nivelul gatului, umarului, spatelui, picioarelor si multe altele.
  Functia 1: Functia de diagnosticare
  Dispozitivul poate analiza conditia organelor interne prin masurarea raspunsului sau reactiei bioelectricitatii pe acu-punct sau palma. Poate diagnostic atat boala, dar poate, de asemenea, descoperi si organele in stare anormala a indivizilor ce au o stare de sanatate precara. Acest lucru poate ajuta, ca o baza stiintifica, la viitoarele consultatii sau tratamente. Bolile latente vor fi astfel prevenite din timp.
  Functia 2: Functia de stimulare
  Dispozitivul sintetizeaza functia programelor microcomputerului, imita curentul electric al unui corp uman real, actioneaza efectiv direct pe punctele de acupunctura ale corpului uman. Prin stimularea de joasa frecventa, se echilibreaza globulele rosii si albe din sange, se  imbunatateste circulatia sanguina, intareste capacitatea de regenerare a tesutului corpului in cazul infectiilor sau afectiunilor.
  In acest timp, curentul distribuit de acest dispozitiv, poate stimula nervul prin impulsurile transmise catre invelisul cortical. Impulsurile electrice, ce sunt distribuite intr-un ritm constant, stimuleaza nervii muschiului, prin contractare, astfel generandu-se acea senzatie de miscare. Tratamentele repetate cu acest dispozitiv  duc la imbunatatirea sistemului nervos, avand rezultate in cazul unor paralizii usoare.
  Functia 3: Functia tratamentului pe acu-punct
  Aceasta functie poate vindeca organele afectate prin stimularea electrica direct pe acu-punct. Capatul detector al dispozitivului localizeaza acu-punctele din palma, trimitand impulsuri catre zona corespondenta din corp a acu-punctului respectiv. Dispozitivul este eficient in ameliorarea durerilor, inflamatiilor si a stresului. Impulsurile ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine si intareste sistemul imunitar, permitand corpului sa lupte mai eficient impotriva bolilor.
  Timp de tratament:
  1) Sugeram  2-3 ori pe zi, 15-20 minute pentru fiecare tratament.
  Include un manual complet de instructiuni, o pereche de pad-uri autoadezive, un cablu pentru pad-uri, un cablu cu cleme,incarcator, o harta cu zonele reflexogene si organele ce au corespondent la nivelul mainii si urechii.
  Manualul de utilizare este in limba engleza.
  Contraindicatii
  Nu expuneti aparatul la temperaturi extreme sau umezeala.
   

  Menționați sinonatur
  sino.ro când sunați la vânzător pentru a obține o ofertă bună

   

  Sfaturi de siguranță pentru afacere
  1. Folosiți o locație sigură pentru a vă întâlni cu vânzătorul
   Evitați tranzacțiile cu numerar
   Atenție la ofertele nerealiste
  Contact us
  Contact With Ad Owner

  Advertisement

  advertisment
  Top