Dispozitiv, manual, din roca vulcanica, pentru masajul scalpului, relaxare,stimulare, circulatie sanguina, crestere par

  39 lei

   (Fix)

  Descriere

  Pret : 39 lei (Fix)
  Data : februarie 8, 2024
  Starea : Nou
  Garanție : No

  Dispozitiv, manual, din roca vulcanica, pentru masajul scalpului, relaxare, stimulare, circulatie sanguina, crestere par (cod R12L)

  Descriere
  Acest dispozitiv  ofera o stare de relaxare fizica si psihica. Amelioreaza durerile de cap, stimuleaza circulatia sangelui si ofera o stare de bine. 
  Efectele create de acest dispozitiv sunt:
  relaxare, antistres, stimuleaza si echilibreaza circulatia sanguina, poate reduce migrenele, calmeaza sistemul nervos, poate echilibra concentratia, stimuleaza pielea capului si poate intari radacinile parului astfel poate reduce caderea parului, dupa o utilizare de circa 7 zile poate intarii chiar si sistemul imunitar.
  Producator: China.
  Specificatii
  Tip: dispozitiv masaj
  Dimensiuni (L): ~ 7 cm.
  Greutate:173 g
  Material: roca vulcanica
  Culoare: negru
  Ambalaj: 1 bucata.
  Instructiuni de utilizare
  Pentru un efect maxim se utilizeaza de circa 3 ori pe zi, cu sedinte de circa 5-10 minute.  Masajul capilar se poate face personal sau chiar si de catre o alta persoana.
  Poate fi utilizat si in masajul pe maini, picioare. Capatul manerului poate folosit in reflexoterapie si in presopunctura.
  Beneficii:
  – Relaxarea mușchilor: masajul scalpului ajuta la relaxarea muschilor tensiuni din zona capului si gatului, ceea ce poate reduce stresul si durerea
  – Stimularea circulatiei sanguine:prin masaj, se poate imbunatati circulatia sangelui in zona scalpului, ceea ce poate contribui la sanatatea generala a parului si a pielii capului.
  – Reducerea senzatiei de mancarime si a cojilor: masajul poate ajuta la indepartarea celulelor moarte si a sebumului acumulat pe scalp, ceea ce poate duce la ameliorarea mancarimii si a cojilor.
  – Stimularea cresterii parului: desi nu exista dovezi solide ca masajul scalpului poate stimula cresterea parului in mod direct, o circulatie mai buna si o stare mai sanatoasa a scalpului pot contribui la sanatatea generala a parului.

  Menționați sinonatur
  sino.ro când sunați la vânzător pentru a obține o ofertă bună

   

  Sfaturi de siguranță pentru afacere
  1. Folosiți o locație sigură pentru a vă întâlni cu vânzătorul
   Evitați tranzacțiile cu numerar
   Atenție la ofertele nerealiste
  Contact us
  Contact With Ad Owner

  Advertisement

  advertisment
  Top