Bagheta din jad, pentru masaj, relaxare, tonifiere, anticelulitic(cod R90L)

  69 lei

   (Fix)

  Descriere

  Pret : 69 lei (Fix)
  Tip : Vanzare
  Data : februarie 9, 2024
  Starea : Nou
  Garanție : No

  Bagheta din jad, pentru masaj, relaxare, tonifiere, anticelulitic (cod R90L)

  Ruloul pentru masaj este folosit pentru relaxarea muschilor reducand tensiunea.

  Masajul cu  jad are multiple efecte benefice asupra organismului: întărește sistemul imunitar, reduce inflamațiile, calmează arsurile stomacale, stimulează eliminarea pietrelor la rinichi și detoxifierea organismului. Normalizează respirația, îmbunătățește circulația sângelui, combate hipertensiunea. În plus, are efecte bune asupra psihicului, induce o stare de relaxare, combate insomnia, reduce stresul și îmbunătățește memoria. Medicii chinezi pretind că, dacă această terapie este aplicată regulat, se pot preveni bolile cronice și, astfel, crește speranța de viață.
  Iata cateva dintre beneficiile pe care le ofera un roller de jad pentru masaj:
  1. Stimuleaza circulația sanguina: Masajul cu rollerul de jad pe fata sau corp poate ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui, ceea ce poate contribui la o piele mai sanatoasa si stralucitoare.
  2. Reduce inflamatiile si umflaturile: Rularea rollerului de jad pe zonele inflamate sau umflate poate ajuta la reducerea inflamatiilor si a senzatiei de umflare, prin efectul sau de racire si decongestionant.
  3. Promovează relaxarea și reducerea stresului: Utilizarea rollerului de jad in timpul unui masaj poate avea un efect relaxant și calmant asupra muschilor si mintii, ajutand la reducerea stresului si a tensiunii acumulate.
  4. Imbunatateste aspectul pielii: Prin masajul regulat cu rollerul de jad, se poate imbunatati aspectul pielii prin stimularea productiei de colagen, reducerea aspectului porilor dilatati si imbunatatirea elasticitatii pielii.
  Atentie: Se poate zgaria foarte usor, trebui ferit de socuri, inclusiv cele termice. Isi poate schimba culoarea in urma expunerii indelungate la lumina. 
  Ingrijire: A nu se expune direct la soare. Se sterge sau spala dupa fiecare utilizare.
  Dimensiuni (lungime x diametru): ~ 21,5 x 2,5 cm.
  Greutate: 315 gr.

  Menționați sinonatur
  sino.ro când sunați la vânzător pentru a obține o ofertă bună

   

  Sfaturi de siguranță pentru afacere
  1. Folosiți o locație sigură pentru a vă întâlni cu vânzătorul
   Evitați tranzacțiile cu numerar
   Atenție la ofertele nerealiste
  Contact us
  Contact With Ad Owner

  Advertisement

  advertisment
  Top