Bagheta din jad, negru, pentru masaj, relaxare, tonifiere,anticelulitic (cod R203L)

  69 lei

   (Fix)

  Descriere

  Pret : 69 lei (Fix)
  Tip : Vanzare
  Data : februarie 9, 2024
  Starea : Nou
  Garanție : No

  Bagheta din jad, negru,  pentru masaj, relaxare, tonifiere,anticelulitic

  Descriere:
  Bagheta pentru masaj din jad este folosita pentru relaxarea muschilor reducand tensiunea. Jadul are, de asemenea, un efect calmant si pot ajuta la reducerea stresului si a anxietatii.
  Masajul cu jad are multiple efecte benefice asupra organismului: intareste sistemul imunitar, reduce inflamatiile, calmeaza arsurile stomacale, stimuleaza eliminarea pietrelor la rinichi si detoxifierea organismului. Normalizeaza respiratia,imbunatateste circulatia sangelui, combate hipertensiunea. In plus, are efecte bune asupra psihicului, induce o stare de relaxare, combate insomnia, reduce stresul si imbunatateste memoria. Medicii chinezi pretind că, daca aceasta terapie este aplicata regulat, se pot preveni bolile cronice si, astfel, crește speranța de viața.
  Baghetele de masaj din jad sunt fabricate din jad autentic de inalta calitate. Ele au o formă cilindrica, cu capete rotunjite sau plate pentru a permite o aplicare confortabila si eficienta pe corp. Baghetele de masaj din jad sunt de obicei netede și reci la atingere.
  Iata cateva dintre beneficiile pe care le ofera un roller de jad pentru masaj:
  1. Stimuleaza circulația sanguina: Masajul cu rollerul de jad pe fata sau corp poate ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui, ceea ce poate contribui la o piele mai sanatoasa si stralucitoare.
  2. Reduce inflamatiile si umflaturile: Rularea rollerului de jad pe zonele inflamate sau umflate poate ajuta la reducerea inflamatiilor si a senzatiei de umflare, prin efectul sau de racire si decongestionant.
  3. Promoveaza relaxarea și reducerea stresului: Utilizarea rollerului de jad in timpul unui masaj poate avea un efect relaxant și calmant asupra muschilor si mintii, ajutand la reducerea stresului si a tensiunii acumulate.
  4. Imbunatateste aspectul pielii: Prin masajul regulat cu rollerul de jad, se poate imbunatati aspectul pielii prin stimularea productiei de colagen, reducerea aspectului porilor dilatati si imbunatatirea elasticitatii pielii.
  Atentie: Se poate zgaria foarte usor, trebuie ferit de socuri, inclusiv cele termice. Isi poate schimba culoarea in urma expunerii indelungate la lumina. 
  Ingrijire:
   – A nu se expune direct la soare.
   – Se sterge sau spala dupa fiecare utilizare.
  Material: jad
  Dimensiuni (lungime x diametru): 25 x 2 cm.
  Greutate: 263 g

  Menționați sinonatur
  sino.ro când sunați la vânzător pentru a obține o ofertă bună

   

  Sfaturi de siguranță pentru afacere
  1. Folosiți o locație sigură pentru a vă întâlni cu vânzătorul
   Evitați tranzacțiile cu numerar
   Atenție la ofertele nerealiste
  Contact us
  Contact With Ad Owner

  Advertisement

  advertisment
  Top