• AVOCAT MALPRAXIS MEDICAL-DESPAGUBIRI VICTIME-AVOCAT FELEA MIRABELA

  ID : 2436

  AVOCAT MALPRAXIS MEDICAL-DESPAGUBIRI VICTIME-AVOCAT FELEA MIRABELA

  Suna pentru a afla pretul

  Type : Anunt
  Condiție : Serviciu
  Garanție : Nespecificat
  image

  Descriere

  1. In momentul in care sunteti victima unui caz de malpraxis medical dvs va puteti adresa instantei de judecata cu o cerere prin care sa ii solicitati  sa oblige paratii ( medicul si spitalul ) la plata daunelor ca urmare a savarsirii faptului de malpraxis medical aratat prin cererea de chemare in judecata adica dvs aveti posibilitatea de a va recupera prejudicial suferit.
   Puteti solicita instantei de judecata sa ii oblige pe parati sa va plateasca prejudicial suferit. Acest prejudiciu consta in daunele materiale ( cheltuieli cu spitalul si aditionale care au fost efectuate in legatura cu actul medical, salariul pe care nu l-ati incasat avand in vedere ca ati fost in imposibilitatea de a munci) si daune morale adica o suma de bani ca urmare a tuturor suferintelor pe care dvs le-ati suferit.
   Daunele materiale si daunele morale anterior mentionate pot sa fie solicitate atat de catre victima personal iar in cazul in care victima a decedat ca urmare a acelui act medical sotul,copii, parinti, bunicii etc., aici daunele fiind solicitate pentru pierderea persoanei dragi ca urmare a savarsirii faptului de malpraxis medical reclamat.
   Asa cum am spus cu alta ocazie ( link-ul cu aia denumita penal)  victima/urmasii acesteia se pot adresa si organelor de urmarire penala cu o plangere penala pentru vatamare corporala din culpa/ucidere din culpa si daunele materiale si morale sa fie recuperate in procesul penal.
  2. https://avocat-mirabela-felea.ro

  Va rugam sa mentionati Orice Anunt Online atunci cand contactati un vanzator!

  Write a Review
  image
  Poză de profil
   
  admin
  Vanzator
  Chat live WhatsApp

  Trimite mesaje

  Trimite mesaj
  Sfaturi de siguranță pentru afacere!
  1. Folosiți o locație sigură pentru a vă întâlni cu vânzătorul
  2. Evitați tranzacțiile în numerar
  3. Atenție la ofertele nerealiste

  Advertisement

  advertisment

  Advertisement

  advertisment

  Featured Ads

  Advertisement

  Top