/* ]]> */
Pour une meilleure expérience, veuillez modifier votre navigateur pour CHROME, FIREFOX, OPERA ou Internet Explorer.
AVOCAT

AVOCAT DOMICILIU MINOR


  • AVOCAT DOMICILIU MINOR
  • AVOCAT DOMICILIU MINOR
  • AVOCAT DOMICILIU MINOR
  • AVOCAT DOMICILIU MINOR
Sortează după
Date : februarie 5, 2022
Locație : B-dul Unirii, nr. 14, sc. 2, Mezanin, Bloc 6, birou 209, Sector 4, Bucuresti

AVOCAT DOMICILIU MINOR-AVOCAT MIRABELA FELEA- Oferim servicii juridice-asistare/reprezentare  in fata instantei de judecata, redactare inscrisuri si consultanta juridica in dosarele avand ca obiect domiciliu minor.Trebuie facuta diferenta dintre custodia minorului ( autoritatea parinteasca) si cu cine locuieste minorul adica domiciliul minroului, cele doua notiuni sunt diferite astfel ca, regula este ca autoritatea parinteasca sa fie exercitata de comun acord de catre ambii parinti iar domiciliul legal sa fie stabilit la unul dintre acestia. Instanta de judecata, se va pronunta prin aceeasi hotarare si cu privire la relatiile personale pe care le are parintele nerezident adica parintele cu care nu locuieste minorul.
Parintele cu care nu locuieste minorul are un drept de a mentine relatii personale cu minorul astfel incat, sa nu existe posibilitatea ca parintele cu care locuieste minorul sa inceapta alienarea parinteasca adica sa il vorbeasca de rau pe celalalt parinte in scopul de al face pe minor sa il urasca pe celalat parinte . Totodata, prin aceeasi hotarare judecatoreasca instanta de judecata se va pronunta  si cu privire la pensia de intretinere pe care o datoreaza minorului parintele cu care nu louieste.
Hotararea sau intelegerea partilor cu privire la modul de exercitare a autoritatii parintesti, pensia de intretinere, relatiile persoanale cu minorul, nu este una definitiva in sensul ca nu se mai poate reveni asupra acestor. In aceste cazuri exceptionale, hotararea instantei de judecata nu are autoritate de lucru judecat definitive adica, in momentul in care situatia avuta in vedere la momentul initial se schimba, parintele poate sa inntroduca o noua cerere de chemare in judecata

Mentionati oriceanuntonline.ro cand apelati vanzatorul pentru a obtine o afacere buna


Locație
Publicați-vă recenzia

Anunțuri similare
Haut