/* ]]> */
Pour une meilleure expérience, veuillez modifier votre navigateur pour CHROME, FIREFOX, OPERA ou Internet Explorer.
Imobiliare vanzari Apartamente 2 camere

Apartament – 2 camere – Unirii


  • Apartament – 2 camere – Unirii
  • Apartament – 2 camere – Unirii
  • Apartament – 2 camere – Unirii
  • Apartament – 2 camere – Unirii
  • Apartament – 2 camere – Unirii
  • Apartament – 2 camere – Unirii
  • Apartament – 2 camere – Unirii
  • Apartament – 2 camere – Unirii
Sortează după
Pret : 129EURO (Fixe)
Type : Vinde
Date : februarie 15, 2020
Condition : Nou
Garantie : Nu
Locație : Bucuresti

Etajetaj 4/P+8Suprafaţa utilă67 m2Suprafaţa constr.80 m2Construcţie1999Camere2Dormitoare1Balcoane3MetrouNuAlertă de preţSetează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici

€ 128.500

RealKom Agentie Imobiliara UNIRII va ofera spre VANZARE

APARTAMENT 2 CAMERE BULEVARDUL UNIRII-ESPLANADA

Zona Unirii este parte integrata a sectoarelor 3, 4 si 5. Va invitam sa descoperiti aceasta deosebita zona, care cuprinde cu siguranta toate nevoile.

Localizare: Apartamentul este localizat in zona Zona Unirii, pe Strada Traian Nr.1, in imobil cu acces stradal si vedere stradala din imediata apropiere Esplanada.

Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 4 din 8.

Suprafete si componenta: Suprafata Total Construita a apartamentului este de 80 mp, Suprafata Utila fiind de 60 de mp, iar adaugand si suprafata balcoanelor de care dispune apartamentul se ajunge la o Suprafata Utila Totala de 67 mp.

Constructia este finalizata in anul 1999, pe structura monolit- stalpi si grinzi din beton. Compartimentarile interioare sunt facute din BCA, izoland astfel foarte bine termic si fonic locuinta. Numeroasele locuri de joaca pentru copii, institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona Unirii una dintre cele mai cautate zone din Capitala, ravnita chiar si de cei mai pretentiosi cumparatori.

Daca se doreste ca aceast apartament situat in zona Unirii, pe Strada Traian, sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitati, zona Unirii dispune de toate tipurile de retele: apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Esplanada, Bulevardul Unirii, Piata Unirii, Casa Poporului, Natiunile Unite, Piata Constitutiei, Parcul Izvor, Magazinul Unirea, Tribunal Bucuresti, Piata Alba Iulia, Bulevardul Decebal, Bulevardul Burebista, Bulevardul Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Nerva Traian.

Acte: Apartamentul detine carte funciara, numar cadastral, rol fiscal, certificat energetic

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata R.A.D.E.T.

Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate dar si mici parculete in apropierea imobilului.

Vederea din apartament este pe interior, iar accesul este stradal.

Apartamentul, ca si nivel de finisaje dispune de: parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, geamuri termopan, usa de intrare din metal, instalatii electrice si sanitare noi. Orientarea cardinala este pe VEST, beneficiind astfel de rasaritul soarelui.

Agentia Imobiliara Realkom va ofera apartamente de vanzare si inchiriere in zona Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit chirias, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru a va oferi mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: CRISTI STANCIU

MOBIL: 0723.620.112

E-MAIL:

WEB: www.realkom.ro

www.imobiliare-unirii.ro

www.apartamenteunirii.ro

www.apartamente-vitan.ro

www.apartamente-tineretului.ro

www.apartamente-13septembrie.ro

www.imobiliare-bucurestene.ro

MAI MULT

Dotări / Utilităţi / Informaţii utile

grup sanitar1

structurabeton

Impartiredecomandat

balcoane3

Alteletelefon

parcare

un dormitor

Finisaje/

Utilităţiparchet, gresie, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, aer conditionat, interfon, lift, usa metalica, administrare, menaj, iluminat exterior, subsol

Info imobilinterior renovat, imobil in stare exceptionala, incalzire prin termoficare, strazi amenajate, vedere pe spate, acces stradal

Vecinătăţimagazine, piata, gradinita, scoala, RATB, parc, drum national, drum urban, hotel, bar/pub, restaurant

Actecontr. vanzare-cumparare, poseda numar cadastral, carte funciara, rol fiscal

Alte suprafețe3 Balcoane.

Destinațiirezidenta,birou

Mentionati oriceanuntonline.ro cand apelati vanzatorul pentru a obtine o afacere buna


Locație
Publicați-vă recenzia

Anunțuri similare
Haut