• 9D-BIOPLASM – Aparat de diagnoza si tratament prin biorezonanta magnetica(cod E42)
  • 9D-BIOPLASM – Aparat de diagnoza si tratament prin biorezonanta magnetica(cod E42)
  • 9D-BIOPLASM – Aparat de diagnoza si tratament prin biorezonanta magnetica(cod E42)
  • 9D-BIOPLASM – Aparat de diagnoza si tratament prin biorezonanta magnetica(cod E42)
  • 9D-BIOPLASM – Aparat de diagnoza si tratament prin biorezonanta magnetica(cod E42)
  • 9D-BIOPLASM – Aparat de diagnoza si tratament prin biorezonanta magnetica(cod E42)

  ID : 3065

  9D-BIOPLASM – Aparat de diagnoza si tratament prin biorezonanta magnetica(cod E42)

  Bucuresti, sectorul 4

  4.300LEI (Fix)

  Type : Vinde
  Condiție : Nou
  Garanție : Da
  image

  Descriere

  9D-BIOPLASM – Aparat de diagnoza si tratament prin biorezonanta magnetica (cod E42)

  Descriere
  9D BIOPLASM este un dispozitiv sensibil la biorezonanta magnetica a campului energetic uman. Printr-un sistem de senzori, vibratia emisa de campul energetic uman este transmisa la aparat, care o prelucreaza cu ajutorul calculatorului si a unui soft specializat, face interpretarea, emite un diagnostic, propune cel mai adecvat tratament. Este capabil de corectie energetica de precizie (Meta Terapie) si poate produce remedii homeopatice. Este foarte eficient in diagnostic, tratament si profilaxie. Poate scana aproximativ 1430 organe si tesuturi, la nivel celular, cu cca 14000 etaloane spectrale.
  Dispozitivul  permite investigarea si analizarea tuturor organelor, tesuturilor si celulelor, structura tuturor organelor, structura celulara, inclusiv prezenta microorganismelor – bacterii, virusuri, fungi, helminti . Odata testele completate, se poate face un test de compatibilitate cu medicatia pe care tocmai o foloseste pacientul, sau selectarea remediilor in functie de schimbarile pe care urmeaza sa le produca acele remedii in organismul pacientului (alopate, homeopate, fitoterapeutice, suplimente nutritive). Face testarea sangelui, a urinei si testarea alergolocica, fara a fi necesara prelevarea de probe biologice.
  Depisteaza afectiunile in stadiu initial de evolutie. Analiza efectuata permite identificarea precoce a modificarilor aurei electromagnetice, a sistemului de puncte si meridiane de acupunctura, a modificarilor irisului, a modificarilor genetice, a modificarilor celulare, organice si sistemice, care se coreleaza  cu starea prezenta a pacientului si cu tendintele patologice viitoare
  Analizararea starii de sanatate a pacientului se realizeaza prin scanarea structurilor bio-electromagnetice ale intregului corp: sectiuni transversale  la nivelul capului si trunchiului, sectiuni sagitale, antero-posterioare, la nivelul trunchiului si pelvisului,urmate de inregistrarea fiecarui organ: esofag, stomac, intestin subtire si intestin gros, pancreas, ficat, vezica biliara, nazo-faringe, laringe, arbore bronsic, plamani, inima, vasele mari de sange, circulatia coronariana, circulatia cerebrala, rinichi, vezica urinara, prostata, uter, ovare, glande enocrine: epifiza, hipofiza, tiroida, paratiroide, timus, suprarenale, ovare sau testicule: sistem nervos central: emisferele cerebrale, maduva spinarii, nervii spinali; analizatori, sistem osos, articulatii. Fiecare organ este complex investigat pana la nivel tisular si chiar celular.
  Aparatul de biorezonanta magnetica detecteaza prezenta microorganismelor – bacterii, virusuri, fungi, helminti (viermi), testarea sangelui si testarea alergologica fara sa fie necesara prelevarea nici unei probe biologice. Toate informatiile sunt stocate in calculator si pot fi accesate si comparate cu noi inregistrari realizate la diversele controale din timpul tratamentului.
  Non-invaziv si fara durere: Analiza realizata de acest aparat va va spune conditia sanatatii dumneavoastra fara a mai fi supus radiografiei sau analizelor de sange.
  Producator: China
  Specificatii
  Tip: analizator cu rezonanata magnetica
  Greutate: 2 kg
  Sistem operare:  Windows XP, Vista, Windows 7, 8, 10 (32 bit/64bit)
  Metoda de instalare:
  Inainte de instalare, asigurati-va ca orice alt soft al unui dispozitiv similar de generatie anterioara nu se regaseste in computerul dumneavoastra. In caz contrar dezinstalati-l.
  Introduceti CD-ul in computer. Fereastra de instalare va aparea automat. Se urmaresc pasii simpli (next – next – finish).
  Dupa ce instalarea soft-ului este terminata, se introduc castile, aparatul conectandu-se prin intermediul cablului la acelasi computer.
  Atentie!
  Aparatul nu functioneaza fara casti.  
  Componente standard:
  – aparatul
  – CD cu software in engleza
  – casti (bio-inductor)  + cablu conectare la aparat
  – cablu USB + cablu conectare la aparat
  – cupa de testare + cablu conectare la aparat
  – DVD cu software si materiale de prezentare in limba engleza
  – geanta de transport din aluminiu
  Contraindicatii
   Testarea cu biorezonanta nu are efecte secundare si se poare aplica oricarei persoane cu probleme de sanatate (cu exceptia celor care au stimulator cardiac de tip peacemaker). Analizele se pot efectua inclusiv la femei gravide, batrani sau copii.
  Atentie!
  Pierderea sau deteriorarea unei componente va face imposibila functionarea corecta a sistemului. Cititi cu atentie instructiunile de instalare si utilizare. Aceste instrumente nu sunt produse medicale.
  Nu sunt destinate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală.
  Cand nu sunteţi sigur dacă puteţi utiliza un produs, vă rugăm să consultaţi medicul dumneavoastră înainte de a-l utiliza.

  Va rugam sa mentionati Orice Anunt Online atunci cand contactati un vanzator!

  Write a Review
  image
  Poză de profil
  Gabriel
  Individual
  Chat live WhatsApp

  Trimite mesaje

  Trimite mesaj
  Sfaturi de siguranță pentru afacere!
  1. Folosiți o locație sigură pentru a vă întâlni cu vânzătorul
  2. Evitați tranzacțiile în numerar
  3. Atenție la ofertele nerealiste

  Advertisement

  advertisment

  Advertisement

  advertisment

  Featured Ads

  Advertisement

  Top