• Set plasturi auriculari, magnetici, cu pietre de cristal, multicolor, 20 buc/set (cod A18)
    • Set plasturi auriculari, magnetici, cu pietre de cristal, multicolor, 20 buc/set (cod A18)
    • Set plasturi auriculari, magnetici, cu pietre de cristal, multicolor, 20 buc/set (cod A18)

    ID : 7970

    Set plasturi auriculari, magnetici, cu pietre de cristal, multicolor, 20 buc/set (cod A18)

    Bucuresti

    87LEI (Fix)

    Type : Vinde
    Condiție : Nou
    Garanție : Nespecificat
    image

    Descriere

    Set plasturi auriculari, magnetici,aurit, cu pietre de cristal, multicolor, 20 buc/set (cod A18)

    Descriere

    Conform TCM, urechea gazduieste puncte de presopunctura care corespund fiecarei parti a corpului. Cand stimulezi un punct, fluxul lin si abundent al qi-ului sau a energiei vitale vitale se întoarce in organul sau zona aferenta, permitand ca vindecarea sa aiba loc. Bilele de urechi pot fi folosite singure sau in combinatie cu acupunctura sau presopunctura corporala pentru a trata simptomele unei afectiuni și pot oferi un sprijin in grabirea procesului de vindecare. De ce Aurit? În medicina traditionala chineza, aurul este cunoscut pentru proprietatile sale de tonifiere si pentru capacitatea sa de a mentine si restabili armonia organismului. Fiecare kit include 20 de granule de bile de urechi aurite acoperite cu cristale colorate – ChakraProducator: ChinaSpecificatiiTip: Magneti.Dimensiune: Diametru 2 mm (bila magnetica).Ambalare: 20 buc/folieGreutate: –Ce sunt bilele de urechi? Bilele de ureche sunt niste pelete mici, metalice, de presopunctura care sunt fixate pe anumite puncte de pe ureche. Ele stimuleaza terminatiile nervoase puternice, trimitand mesaje catre creier, încurajand homeostazia în organism. Fie fizice sau emotionale, interne sau externe, exista puncte pe ureche legate de fiecare parte a corpului.Beneficii:

    1. Stimularea punctelor specifice: Bilele magnetice pot fi plasate pe punctele corespunzătoare pe ureche pentru a stimula acele zone. Se crede că stimularea acestor puncte poate avea efecte benefice asupra corpului și poate ajuta la ameliorarea diverselor afecțiuni sau simptome.

    2. Reglarea fluxului energetic: În medicina tradițională chineză, se consideră că organismul are un flux de energie numit Qi, iar blocarea sau dezechilibrul acestui flux poate duce la afecțiuni și disfuncții. Susținătorii auriculoterapiei cu bile magnetice afirmă că acestea pot ajuta la deblocarea și echilibrarea fluxului energetic.

    3. Reducerea durerii și a inflamației: Magnetoterapia este o practică care utilizează câmpuri magnetice pentru a trata diverse afecțiuni. Bilele magnetice pot fi folosite în auriculoterapie pentru a ajuta la reducerea durerii și a inflamației prin stimularea punctelor corespunzătoare pe ureche.

    Caracteristici specialeActivarea meridianelor reglarea circulatiei sangvine tratarea afectiunilor.

    Au un material compatibil cu pielea sensibila; bilele sunt atasate de un mic plasture individual.

    Instructiuni de utilizare

    1. Desprindeti plasturele de pe folie;

    2. Fixati plasturele pe acu-punct.

    Atentie!Aceste produse se pot utiliza doar de personal specializat!ContraindicatiiRecomandam sa nu le testati pe dumneavoastra sau alta persoana daca nu aveti cunostinte temeinice in domeniu.A nu se lasa la indemana copiilor.Sunt produse de unica folosinta; reutilizarea lor se face doar pe proprie raspundere.SINO nu este raspunzatoare pentru efectele adverse care pot aparea ca urmare a nerespectarii recomandarilor.

    Atentie!Produsele care intra in contact direct cu pielea sau sangele nu pot fi returnate.
    Poti returna aceste produse doar daca nu le-ai utilizat/testat.link COMANDA

    Va rugam sa mentionati Orice Anunt Online atunci cand contactati un vanzator!

    Scrie o recenzie
    image
    Poză de profil
    Sino Natur
    Individual
    Chat live WhatsApp

    Trimite mesaje

    Trimite mesaj
    Sfaturi de siguranță pentru afacere!
    1. Folosiți o locație sigură pentru a vă întâlni cu vânzătorul
    2. Evitați tranzacțiile în numerar
    3. Atenție la ofertele nerealiste

    Advertisement

    advertisment

    Advertisement

    advertisment

    Featured Ads

    Advertisement

    Top